Hou me op de hoogte

Muziek En Dansspetters

Muziekcursus voor kleuters van 4 tot 6 jaar

Uitgangspunt in deze cursus is de belevingswereld en de grote fantasie van de kleuters. Dans, beweging en muziek ondersteunen elkaar in de afwisselende lessen.Tekeningen en verhalen helpen om de beleving van de kinderen nog te verdiepen. Zo wordt de muzikaliteit van uw “spetter” gestimuleerd. Om later een instrument te kunnen leren bespelen, te dansen, of ‘alleen maar’ om een leven lang van muziek te houden! Tijdens het spelen met muziek en dans vergeten de kleuters hun verlegenheid, ze worden opener en laten hun creativiteit de vrije loop. Door naar elkaar te luisteren en kijken leren ze elkaar te respecteren. Bovendien wordt door middel van de gerichte fantasieën ook het concentratievermogen gestimuleerd.

Locatie
Gebouw Delftstede
Phoenixstraat 66 Delft
Lokaal 215 (2e etage)

Anna Kiss

Docente Muziek En Dansspetters

Anna Kiss is muziekdocent en heeft zich gespecialiseerd in het lesgeven aan kleine kinderen. Na haar leraarschap in het basisonderwijs in Hongarije heeft Anna haar diploma Muziek op schoot behaald op het Koninklijke Conservatorium Den Haag. Zij werkte vanaf 2002 op verschillende muziekscholen, in het basisonderwijs en voor diverse kinderopvangorganisaties. Als muziekcoach gaf zij begeleiding aan pedagogisch medewerkers in een aantal filialen van Partou.

Vanaf 2003 werkt Anna in haar woonplaats Delft bij Rootz Muziekschool. Ze geeft daar cursussen aan kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 12 jaar: ‘Muziek op schoot’, Muziek en dansspetters’ en het kinderkoor ‘AKZI’.

Anna Kiss vind het delen van haar kennis en ervaring heel belangrijk. Daarom geeft ze ook workshops aan teams van kinderdagverblijven en BSO’s. Ook geeft zij graag ‘Sing-in’s of Workshops tijdens verschillende feestactiviteiten waar zij nog meer kinderen en ouders met muziek in aanraking kan brengen.

Data

Zaterdag 10:15 – 11.00 uur óf 11.15 – 12.00 uur
De cursus gaat van start bij voldoende belangstelling.

Serie 1, september-december 2019 | 10 lesdata|  € 80,-

Maand Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
september 28
oktober 5, 12, 19
november 2, 9, 16, 23, 30
december 7

Serie 2, januari-april 2020 | 10 lesdata|  € 80,-

Maand Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
januari 25
februari 1, 8, 15, 22
maart 7, 14, 21, 28
april 4