Kennismakingscursus

Vier individuele lessen om kennis te maken met onze manier van lesgeven

Tijdens de kennismakingscursus kan bekeken worden of privé- of groepsles de meest geschikte lesvorm is. Ook kunnen eventuele specifieke wensen worden besproken.

Aanmelden

Muziek Op Schoot

In verband met de Corona-crisis gaat de cursus Muziek op Schoot voorlopig helaas niet van start.
Wil je een berichtje krijgen als het weer mogelijk is om je aan te melden? Vul dan via de knop hieronder je email adres in.

Muziekcursussen voor baby’s en peuters van 1 tot 4 jaar

Er wordt gezongen, geluisterd en bewogen, gedanst en geklapt en er wordt gebruik gemaakt van voor jonge kinderen geschikte instrumentjes. De kinderen staan centraal maar de cursus “Muziek op schoot” is bedoeld voor kind en ouder/verzorger SAMEN. (NB ouder/verzorger kan ook opa /oma of een vertrouwde oppas zijn) U als ouder/verzorger hoeft echt niet bijzonder muzikaal te zijn of mooi te kunnen zingen. Ook zal het uw kind een zorg zijn of u wel- of geen noten kunt lezen of een instrument bespeelt.

Het gaat om het samen plezier beleven aan de aangeboden activiteiten.

Meer informatie
Hou me op de hoogte

Muziek en dansspetters

In verband met de Corona-crisis gaat de cursus Muziek en Dansspetters voorlopig helaas niet van start.
Wil je een berichtje krijgen als het weer mogelijk is om je aan te melden? Vul dan via de knop hieronder je email adres in.

Muziekcursus voor kleuters van 4 tot 6 jaar

Uitgangspunt in deze cursus is de belevingswereld en de grote fantasie van de kleuters. Dans, beweging en muziek ondersteunen elkaar in de afwisselende lessen.Tekeningen en verhalen helpen om de beleving van de kinderen nog te verdiepen. Zo wordt de muzikaliteit van uw ‘spetter’ gestimuleerd. Om later een instrument te kunnen leren bespelen, te dansen, of ‘alleen maar’ om een leven lang van muziek te houden! Tijdens het spelen met muziek en dans vergeten de kleuters hun verlegenheid, ze worden opener en laten hun creativiteit de vrije loop. Door naar elkaar te luisteren en kijken leren ze elkaar te respecteren. Bovendien wordt door middel van de gerichte fantasieën ook het concentratievermogen gestimuleerd.

Meer informatie
Hou me op de hoogte

Bandcoaching

In verband met de Corona-crisis gaat de Bandcoaching voorlopig helaas niet van start.
Wil je een berichtje krijgen als het weer mogelijk is om je aan te melden? Vul dan via de knop hieronder je email adres in.

Leer spelen in een band of til het naar een volgend niveau

De workshop bestaat uit 6 sessies en wordt afgesloten met een eindpresentatie waar de deelnemende bands optreden. Tijdens de lessen wordt er met de bandcoach gewerkt aan samenspel en performance. En aan muzikale vaardgheden zoals ritmiek, dynamiek en improvisatie. Bovendien word je als band gestimuleerd om ook buiten de lessen de repetitieruimte in te duiken en om uiteindelijk tot een echte band uit te groeien.

Ook reeds bestaande bands kunnen zich opgeven. In overleg met de bandcoach kan dan aan bepaalde zaken gewerkt worden zodat de band zich verder kan ontwikkelen. Denk dan bijvoorbeeld aan coaching bij het creëren van eigen repertoire of voorbereiding voor het maken van opnames.

Meer informatie
Hou me op de hoogte