Gitaarles in Delft, Pijnacker & Nootdorp

Onze gitaardocenten geven les in verschillende stijlen en op elk niveau. Akoestisch of elektrisch. Er kan gestart worden met een kennismakingscursus of direct in duo- of groepsles. Voorkennis is niet vereist, alle benodigde theorie wordt in de gitaarlessen behandeld. Er wordt gewerkt met moderne methodes en ook is het mogelijk om nummers uit te zoeken en te leren spelen. Gitaarles is al mogelijk vanaf ongeveer 7 jaar.

Docenten

Devin Brown
Devin Brown
Leslocatie Delft: donderdag
Leslocatie Pijnacker: woensdag
Chris Deuning
Chris Deuning
Leslocatie Delft: maandag, vrijdag
Leslocatie Nootdorp: dinsdag, donderdag
Bart Nijman
Bart Nijman
Leslocatie Pijnacker: maandag
Leslocatie Delft: dinsdag, woensdag
Dimitri van der Plas
Dimitri van der Plas
Leslocatie Nootdorp: maandag
Patrick Lauwerends
Patrick Lauwerends
Leslocatie Delft: maandag, dinsdag
Leslocatie Pijnacker: donderdag
Dennis Leidelmeijer
Dennis Leidelmeijer
Leslocatie Pijnacker: donderdag
Leslocatie Nootdorp: woensdag
Roenik Roa Espinosa
Roenik Roa Espinosa
Leslocatie Delft: zaterdag
Stefano Petucco
Stefano Petucco
Leslocatie Delft: woensdag, vrijdag
Leslocatie Pijnacker: dinsdag

Akoestische- en elektrische gitaar

De gitaardocenten van Rootz Muziekscholen geven gitaarles op zowel de akoestische- als elektrische gitaar in Delft, Pijnacker en Nootdorp. We geven les aan beginners & gevorderden van alle leeftijden. We geloven in een persoonlijke en onschoolse aanpak; de inhoud van de gitaarlessen wordt dus individueel afgestemd op de leerling. Uiteraard wordt er tijdens de lessen hard gewerkt, maar zeker ook op een leuke manier.

Gitaardocenten
De muziekdocenten van Rootz zijn ervaren en gediplomeerd; zo hebben alle docenten een conservatoriumopleiding. De gitaardocenten hebben vaak hun eigen specialisatie als het gaat om muziekstijlen als pop, jazz, blues en rock. Door bovenstaand op de verschillende gitaardocenten te klikken, lees je meer over hun achtergronden en specialisaties.

Beginnen met Gitaarles?
Is gitaarles iets voor jou? Start dan met een kennismakingscursus! Tijdens vier individuele lessen maak je kennis met onze manier van lesgeven en bekijken we samen of privé- of juist groepsles de meest geschikte lesvorm is. Klik hier om je aan te melden.