Leer de drums bespelen

De drums zijn de onmisbare basis van elke popgroep en jazzband. Maar ook is het een solo-instrument met ongekende klankmogelijkheden. Het is onwijs leuk om drums te leren spelen! Bij Muziekschool Rootz kun je starten met drumles in Delft en Pijnacker-Nootdorp. Ook geven we les op de drums aan reeds gevorderde drummers. Onze drumdocenten zijn stuk voor stuk door de wol geverfde allround drummers met bovendien een conservatoriumopleiding. Onderstaand vind je een overzicht van al onze drumdocenten:

Docenten

Jeroen Elfferich
Jeroen Elfferich
Leslocatie Delft: dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag
Lennart Derkse
Lennart Derkse
Leslocatie Delft: dinsdag, donderdag, vrijdag
Leslocatie Pijnacker: maandag
Rafael Schwiddessen
Rafael Schwiddessen
Leslocatie Delft: maandag
Leslocatie Pijnacker: dinsdag, woensdag

Drumles

Wie voor het eerst achter een drumstel gaat zitten, komt er al snel achter dat drummen helemaal niet zo simpel is. Hoe is het mogelijk dat linkerhand, rechterhand, linkervoet en rechtervoet onafhankelijk van elkaar iets moeten doen? Tijdens de drumles leren we je de beginselen van het drummen, maar helpen je natuurlijk ook graag om je drumniveau verder omhoog te tillen.

Drumlessen in Delft en Pijnacker-Nootdorp
We geven drumles aan zowel beginnende- als gevorderden drummers van alle leeftijden. Op onze leslocaties in Delft en Pijnacker-Nootdorp beschikken we over uitstekende drumstellen die tijdens de les gebruikt worden. Ook zijn er buiten de lestijden (beperkt) mogelijkheden om te oefenen.

Maak kennis met de drums
Starten met drumles? Begin dan met een kennismakingscursus waarbij je vier individuele lessen krijgt en onze lesmethodes en de docent leert kennen. Hierbij kijken we vervolgens – als je verder gaat met de lessen – welke lesmethode (bijvoorbeeld individueel of groepsles) het beste bij je past.

Heb je nog vragen over de drumles, onze aanpak of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.