Viool- en altvioolles

Zoals voor alle muzieklessen bij Rootz worden de keuze van het lesmateriaal en de lesopbouw ook bij vioolles afgestemd op de individuele wensen en mogelijkheden van de leerling. Iedereen, van beginner tot (zeer) gevorderd, kan dus ook voor vioolles bij Rootz terecht. Onderstaand een overzicht van onze viooldocenten waarbij is aangegeven op welke dagen en locaties zij lessen verzorgen. Meer weten over een docent en zijn of haar opleiding en specialisatie, klik dan door.

Docenten

Deborah de Jong
Deborah de Jong
Leslocatie Delft: woensdag
Angela Conejo Mangas
Angela Conejo Mangas
Leslocatie Delft: dinsdag

Vioollessen

De ervaren docenten van Rootz Muziekscholen – allen met een conservatoriumopleiding – geven vioolles aan leerlingen van alle leeftijden in Delft. Bij jonge leerlingen worden de ouders of verzorgers indien gewenst actief bij de les betrokken om zo de leerling thuis te kunnen ondersteunen.

Individueel of per twee
Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven zijn de vioollessen individueel of voor twee leerlingen samen. Grotere groepen worden bij Rootz (voor dit instrument) zelden gevormd. Wel zal bij voldoende belangstelling worden gestart met een strijk-ensemble.

Kennismaken met vioolles
Starten met vioolles doe je met een kennismakingscursus. Tijdens vier individuele lessen van een half uur leer je de viooldocent kennen en ervaar je onze manier van muziekles. Is er een klik met de docent en het instrument dan maken we afspraken voor vervolg vioollessen. Als je nog geen eigen viool hebt kan je een instrument bij ons huren.

Aanmelden voor een kennismakingscursus (alt)vioolles kan via dit formulier.