Basgitaar- & Contrabasles in Delft & Pijnacker-Nootdorp

Starten met contrabas- of basgitaarles? Of juist op zoek naar een ervaren docent die je niveau omhoog kan tillen? Dan ben je bij de muziekscholen van Rootz in Delft en Pijnacker aan het juiste adres. Alle muziekdocenten bij onze muziekschool hebben een conservatoriumopleiding.

Docenten

Patrick Lauwerends
Patrick Lauwerends
Leslocatie Delft: maandag, dinsdag
Leslocatie Pijnacker: donderdag

Les op basgitaar & contrabas

Bij Rootz Muziekscholen in Delft en Pijnacker geven we les aan beginnende- en gevorderde muzikanten van alle leeftijden, zowel op basgitaar als op contrabas.

Basgitaarles en contrabasles
Er was een tijd dat de basgitaar pas opviel als hij ophield met spelen. Maar de ondergeschikte rol die de basgitaar lange tijd heeft gespeeld, is voorbij. Virtuozen als Jaco Pastorius en Stanley Clarke hebben de weg gebaand voor de huidige generatie bassisten die absoluut niet meer onopvallend op de achtergrond staat. Ook een lekkere groove leren spelen op de basgitaar? Dan start je bij Rootz met basgitaarsles in Delft, Pijnacker of Nootdorp.   En ook voor contrabasles ben je bij ons aan het juiste adres.

Starten met basgitaarles of contrabasles?
Interesse in onze muzieklessen? Start dan met een kennismakingscursus en leer tijdens vier individuele lessen onze manier van lesgeven en natuurlijk de docent kennen. Basgitaren zijn eventueel bij ons te huur.