Carlos Castro van der Elst

Piano

Carlos Castro (1996) studeert sinds 2014 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij studeerde klassiek piano bij David Kuyken en Ellen Corver; compositie bij Guus Jansen, Trevor Grahl, Cornelis de Bondt, Silvia Borzelli, Alison Isadora, Anne LaBerge en Seung-Won Oh; en educatie bij Bastiaan van der Waals.

Op verschillende locaties in Nederland voerde Carlos zijn eigen composities en (hedendaags)-klassiek repertoire uit. Hij trad op in de Doelen in Rotterdam met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en speelde in de gigantische 29 uur durende opera cyclus LICHT met De Nederlandse Opera.

Carlos geeft les aan leerlingen van elke leeftijd en elk niveau. Mocht de leerling willen doorstromen naar het conservatorium kan Carlos ook uitstekend helpen met muziektheorie zoals solfège, harmonieleer, muziekgeschiedenis en contrapunt.

Carlos Castro geeft les bij Rootz sinds 2020.

Leslocatie Delft: maandag en vrijdag