Kobe Gregoir

Drums

Mijn naam luistert naar Kobe Gregoir en ik ben een rasechte Bruggeling. Toen ik elf was begon het reeds: ik bezocht de plaatselijke Jeugdmuziekschool in Assebroek. Pas 15 trok ik reeds op naar Knokke-Heist waar ik enthousiast kennis maakte met de jazzdocenten van de Kunstacademie: Yves Peeters, Janos Bruneel, Seppe Gebruers, David Thomaere, Marjan Van Rompay en Bram de Looze. Dit was mijn echte start.

Vanaf mijn 17de liet de drum mij niet meer los: ik werd verder opgeleid door Toni Vitacolonna, Maarten Standaert en Eric Melaerts docenten aan de kunsthumaniora “MUDA” in Gent. Ook mijn vrije tijd ging op in creatief oefenen thuis en uitproberen tijdens kleinere optredens. Ook privé werd ik vaak opgevolgd en gecorrigeerd door Antoine Pierre, Lander Gyselinck, Lionel Beuvens en Bruno Castelucci.

In 2020 studeerde ik af aan het befaamd Koninklijk Conservatorium in Den Haag en werd er gefinetuned door Eric Ineke, Felix Schlarrmann en Stefan Kruger. Tegenwoordig ben ik actief als muzikant/componist in het binnen & buitenland.

Zoals je merkt uit wat voorgaat , valt er heel wat te studeren voor je deftig met de drums overweg kan. Maar na veel oefenen raak je klaar om het betere werk aan te vatten in grotere optredens. Dat is wat mij drijft, mijn muziekliefde doorgeven aan een groter publiek.

Locatie Pijnacker: maandag